Image

HAMMMER SPORT ima 100 godišnju tradiciju izrade sportske opreme, te je od 1950 godina lider u industriji sporta i zabave lasirajući preko 600 različitih proizvoda u više od 50 zemalja.

U našoj ponudi se nalaze se brendovi Finnlo, Finnlo Maximum i Sole, tvrtke Hammer Fitness.

Njihove sprave i oprema premium kvalitete služi za upotrebu u hotelima i fiteness centrima ali su i pravi izbor za one koji žele imati kućnu teretanu po najmodernijim standardima.

Modeli u ponudi

Brendovi

Image
Finnlo
Marka FINNLO je vodeći brand HAMMER SPORT AG konglomerata. Zahvaljujući apsolutnoj predanosti i najvišim standardima kvalitete, tehnologije i dizajna, kao i ekskluzivnom konceptu distribucije, proizvodi FINNLO postali su poznati europski vrhunski fitnes proizvodi.
Image
Finnlo Maximum
FINNLO MAXIMUM pruža visokokvalitetan asortiman fitnes proizvoda pogodnih za upotrebu u poluprofesionalnim situacijama i u hotelima. Ova vrhunska linija opreme za kardio i trening snage nudi prvoklasnu izradu, vrlo funkcionalne dizajn i opremljena je vrhunskim odlikama.
Image
Sole

Sa brendom SOLE by HAMMER, HAMMER SPORT AG lansirao je novu seriju profesionalnw fitnes opreme za dom.
Uz inovativnu kardio opremu premium klase, dobavljač opreme za kućni fitness sada nudi još niz proizvoda uz seriju FINNLO by HAMMER i FINNLO MAXIMUM.