Image

Hidromasažni bazeni Wellis su europski proizvod, koji ponajviše teži udovoljavanju europskih standarda kvalitete i dizajna te su rezultat višegodišnjeg razvoja proizvođača Wellis sa sjedištem u Budimpešti, ili točnije u kraju Dabas u blizini Budimpešte, gdje se nalazi i veliki proizvodni pogon.

Ideja da se kupcu ponudi vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni uz odličnu podršku se sada ostvarila. Troškovi prekooceanskog prijevoza i carina na proizvode iz Amerike u ovom slučaju nisu faktor. tako da su masažni bazeni Wellis i do 30% jeftiniji od svojih američkih konkurenata a da ušteda nije ostvarena na materijalima, završnoj obradi ili generalno kvaliteti proizvoda.

Zato, ako želite kvalitetan proizvod sa jamstvom kvalitete, dobrom cijenom i kratkim rokom isporuke… Masažni bazeni wellis su pravi izbor za Vas. Na izbor imate različite modele masažnih bazena a razlikuju se po obliku, veličini, broju mlaznica, broju sjedala ili ležaja, opremi i dodatcima poput slapova, osvijetljenja, bežičnog upravljanja itd… Svaki kupac si brzo i jednostavno pri narudžbi odabere sve dodatke, opremu i dizajn koji mu najviše odgovara.