Mandala Life Premium

215 × 215 × 86.5 cm
Naša prostrani hidromasažni bazen Mandala Life ima 7 sjedećih mjesta, tako da je savršena za veliku grupu ljudi za ugodan odmor. 2 osmice mlaznice i intenzivna masaža vrata i 2 svjetleća vodopada, AquasoulTM 2.1 zvučni sustav i aplikacija za pametni telefon s wifi vezom – sve su to savršeni dodaci našoj Mandala Life hidromasažnom bazenu s kojom je nezaboravno iskustvo savršeno zajamčeno.
Veličina: 2 150 × 2 150 × 865 mm
Mjesta: 7 sjedećih mjesta
Pošaljite upit

Značajke


LIGHTSIDE™ spa kabinet

Sustav kabineta LightSide™ pojavljuje se u modelima PeakLife, a uključuje skrivenu rasvjetu ispod kutnih elemenata i LED traku, razvijenu unutar tvrtke, koja se proteže duž bočnog poklopca hidromasažng bazena.

Nova skandinavska izolacija

Ploče od polifoam materijala debljine 3,5 cm ugrađene su u okvir  bez procjepa, umjesto da se pričvrste na vanjsko kućište.

Infity jet

Beskonačni mlaz čini iskustvo masaže još ugodnijim masirajući veći dio tijela i ne kreće se samo gore-dolje, već se kreće u osmicu.

W-EC cirkulacijska pumpa

Cirkulacijska pumpa za vodu niske potrošnje električne energije (0.25 kW/h), dugog vijeka trajnja i niske razine buke.

Wow sistem

Wellis optimizirani protok vode Naš poboljšani električni preusmjerivač vode osigurava 75% viši tlak s cca. 45% manje potrošnje energije u usporedbi s velikim ručnim preklopnikom.

Crystal clean sistem

Novi mlaz za cirkulaciju dizajniran je tako da ima 3 zone, gdje su 2 zone usmjerene prema dolje kako bi uzburkale pijesak i prljavštinu s dna hidromasažne kade.

In-line wis sistem

Ovaj korisni, ugrađeni dodatak omogućuje 24-satno praćenje statusa kvalitete vode u vašem bazenu putem vašeg pametnog telefona.

Ozmix sistem

20% učinkovitiji od korištenja ozona bez komore za miješanje. U usporedbi sa sustavima za dezinfekciju. Ovaj sustav eliminira najviše bakterija.

Novi vodopad

Naš novi slap napravljen je po obnovljenom dizajnu i stvara efekt pravog vodopada. Jedinstven izgled i savršeno funkcionalna atribucija vodopada

2-zonski sustav Light-zone sustav

S 2-zonskim sustavom Light-zone možete individualno prilagoditi svjetlosni efekt. 2 unaprijed definirane zone svjetlosne terapije u vašem hidromasažnom bazenu. ZONA 1: Centralna rasvjeta, ZONA 2: Rubna rasvjeta,

Svjetleći mlazovi

Nove mlaznice imaju efekt osvjetljenja u Wellis PeakLife Premium modelima, jedinstveno samo u Wellis modelima. Rub mlaznica također svijetli, pružajući tako impresivan prizor.

Smartphone™ WiFi aplikacija

Naša in.touch 2™ aplikacija Vam omogućava upravljanje hidromasažnim bazenom putem Vaše kućne WiFi mreže. Nakon registracije možete jednostavno pratiti sve funkcije i eventualne pogreške u radu Vašeg bazena.

Smart-in sustav

Termostat od 3 kW može se spremiti ispod stepenice. Dizalica topline može raditi od -5 °C do +40 °C, što rezultira 70-75% uštede energije za grijanje. Napravili smo pretince za odlaganje unutar stepenica, a također je moguće puniti mobitele i svijetliti oko stepenica.

  Galerija

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

   Tehničke informacije


   Zapremnina
   1125 l
   Mjesta za ležanje / sjedenje
   7 mjesta za sjedenje
   Akrilna boja
   Midnight Canyon, Pearl White, Sterling Silver, Tuscan Sun
   Boje ormara
   Smeđa, Siva
   Ukupan broj mlaznica
   46
   Vodopad/Mlaznice
   2 kom novi rasvjetni vodopad