Hidromasažni bazeni Wellis su europski proizvod, koji ponajviše teži udovoljavanju europskih standarda kvalitete i dizajna te su rezultat višegodišnjeg razvoja proizvođača Wellis sa sjedištem u Budimpešti, ili točnije u kraju Dabas u blizini Budimpešte, gdje se nalazi i veliki proizvodni pogon.

Ideja da se kupcu ponudi vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni uz odličnu podršku se sada ostvarila. Troškovi prekooceanskog prijevoza i carina na proizvode iz Amerike u ovom slučaju nisu faktor. tako da su masažni bazeni Wellis i do 30% jeftiniji od svojih američkih konkurenata a da ušteda nije ostvarena na materijalima, završnoj obradi ili generalno kvaliteti proizvoda.

Zato, ako želite kvalitetan proizvod sa jamstvom kvalitete, dobrom cijenom i kratkim rokom isporuke… Masažni bazeni wellis su pravi izbor za Vas. Na izbor imate različite modele masažnih bazena a razlikuju se po obliku, veličini, broju mlaznica, broju sjedala ili ležaja, opremi i dodatcima poput slapova, osvijetljenja, bežičnog upravljanja itd… Svaki kupac si brzo i jednostavno pri narudžbi odabere sve dodatke, opremu i dizajn koji mu najviše odgovara.

Hidromasažni bazeni MyLine

Hidromasažni bazeni PeakLine

Hidromasažni bazeni CityLine

Hidromasažni bazeni InoxLine

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.