Rio Grande W-Flow

Novi hidromasažni bazen unutar bazena za plivanje Rio Grande W-Flow rezultat je dugog razvojnog procesa. Savršena kombinacija dobro opremljenog hidromasažnog bazena i bazena za plivanje koji se koristi za potpuni trening. Unutarnja širina kupališta je gotovo 2 metra, njegova duljina je 314 cm.

Pošaljite upit

Opis

Kod tradicionalnih bazena  korisnik mora ručno prilagođavati crpke kako bi pronašao odgovarajući protok vode. Rio Grande opremljen je potpuno novim softverom za plivanje. Korisnik može odabrati između šest brzina, od najsporije, najudobnije „plutajuće“ do najteže vježbe. Slično kao i kod moderne trake za trčanje, možete unaprijed definirati brzine plivanja, tako možete umetati sporije stupnjeve između sprinteva. Brzina protoka može se podesiti 0,4-2,5 km / h.

Zahvaljujući  trening modulima pogodan je i za profesionalne plivače i za početnike. Trening se može prilagoditi postavljanjem intenziteta protoka, trajanja. Prije odabira vježbe za preporučujemo podešavanje parametara. Možete pristupiti 6 različitim parametrima.

  • Izdržljivost: Trening koji se izvodi konstantnim intenzitetom tijekom cijelog zadanog trajanja.
  • Krug: trening izveden u intervalima visokog i niskog intenziteta u jednakom vremenskim intervalima.
  • Tranzicija: Niz  nasumičnih intenziteta jednakih vremenskih intervala.
  • Kardio: Trening izveden u dva uzastopna intervala visokim intenzitetom zatim jedan interval niskim intenzitetom.
  • Hirearhijski: Piramidalni program u kojem će se intenzitet postupno povećavati dok se ne postigne maksimalna razina intenziteta. Zatim će se postupno smanjivati ​​kako bi završila niskim intenzitetom.
  • Personalizirano: Možete stvoriti prilagođene vježbe.